Portret Kate Middleton verschijnt op snoepje

Geen souvenirtroep made in China, een Brit claimt het portret van Kate Middleton te hebben ontdekt op een Jelly Bean. Het lijkt erop dat de Koninklijke huwelijkskoorts de Britten nu toch echt naar hun bol is gestegen.

Het snoepje is afkomstig van The Jelly Bean Factory in Dublin, hier rollen jaarlijks 10 miljoen snoepjes van de lopende band. “Al onze snoepjes worden met de hand gemaakt, daardoor is het patroon op ieder snoepje anders. Het zou dus kunnen dat het stippenpatroon toevallig lijkt op Kate Middleton. Maar ik geloof het pas als ik hem mag zien”, aldus een woordvoerder van de fabriek.

De website ArtLyst (die zich normaal bezighoudt met het schrijven over kunst) beweert dat een toevallig stippenpatroon ongeloofwaardig is, de beeltenis zou aangebracht zijn met verf of de afbeelding zou met de computer zijn bewerkt.

De vinder heeft het zuurtje met mangosmaak inmiddels voor 500 pond te koop gezet op Ebay en hoopt op een koningsgezinde Brit, die het niet uitmaakt of het snoepje echt is of nep.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>