Piloten zien ufo boven vliegveld Oslo

De sluiting van het luchtruim boven de stad Oslo vorige week, was het gevolg van een ufo melding in de buurt van het vliegveld, dit maakte de Noorse luchtvaartdienst dit weekend bekend.

Het onbekende object werd ontdekt door een piloot van de SAS, de Scandinavische luchtvaartmaatschappij, toen zijn vliegtuig nog maar net van de grond was, werd hij verblind door het zonlicht dat via een vliegend voorwerp in de cockpit kaatste. Hij omschreef de ufo als een zweefvliegtuig, dat op veel hogere hoogte vloog als normaal.

Het vliegtuig met 400 passagiers aan boord moest terugkeren naar de luchthaven. Uit voorzorg werd het vliegverkeer anderhalf uur stilgelegd. Zeker 90 vluchten liepen hierdoor ernstige vertraging op. Het is nog niet bekend van welke buitenaardse planeet het vliegende object afkomstig was.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Piloten zien ufo boven vliegveld Oslo

  1. Vliegvelden

    Ik zie wekelijks ufo’s boven diverse vliegvelden. Vooral na diverse drankjes op vrijdagavond…

      /   Reply  / 
  2. papasan

    Ziet toch duidelijk dat dit wordt geprojecteerd vanaf de grond of ben ik nu een ezel

      /   Reply  / 
  3. pharmacy

    Hallo, luister, ik ben er vrij nieuw op deze blogosfeer en Internet ding, dus ik weet niet of er een soort van “abonnement” methode die ik kan gebruiken om meldingen van uw nieuwe items te ontvangen …? Is dat ik geniet van het lezen van uw blog een veel en ik zou graag op de hoogte van je berichten!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>