Wilders wil nepsite PVV uit de lucht

PVV-tje pesten lijkt een nieuwe trend te worden. Zo wordt de partij van Wilders in YouTube-filmpjes door kinderen bekritiseerd. Wilders vond het filmpje smakeloos en heeft zijn collega opdracht gegeven door hun brievenbus te plassen. Deze week ageert Wilders tegen een website die sprekend lijkt op die van de PVV.

Het gaat hier om de site pvvhaaglanden.nl is. De foto’s zijn dezelfde als op de site van de PVV, alleen de tekst is anders. Zo is te lezen dat de PVV een kerncentrale op het strand in Scheveningen wil, dat de gevaarlijke bomen uit de Haagse straten verdwijnen en dat Nijlganzen de Nederlandse ganzen bedreigen. Verder kun je solliciteren voor stadscommando.

Volgens Wilders is de site totale onzin en worden potentiële kiezers misleidt. Als de site niet snel offline gaat, dreigt hij de makers het land uit te zetten. Intussen is de site voor de dreigementen van Wilders gezwicht.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Wilders wil nepsite PVV uit de lucht

  1. louiseschijf

    Waar is nu de vrijheid van meningsuiting gebleven?

    Belachelijk dat de website pvvhaaglanden.nl opgeheven moet
    worden. Ze hadden groot gelijk. Wilders is een groot gevaar
    voor de maatschappij!!!! En deze site toonde aan hoe belachelijk
    wilders ideeen zijn.

      /   Reply  / 
    1. johan

      belachelijk dat wilders wel belachelijk gemaakt mag worden, maar er mag niets over bepaalde zwakzinnige bevolkingsgroepen gezegd worden ? waar is dan inderdaad de vrijheid van meningsuiting gebleven. het is belachelijk dat mensen zoals jij op zulke topics kunnen reageren.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>