Britse werkloze laat gezicht tatoeëren (YouTube)

Fout, deze man is niet in slaap gevallen in de stoel van de tatoeëerder. Het was gewoonweg de droom van deze werkloze Brit om eruit te zien als Batman. Werk zal de Brit waarschijnlijk wel nooit meer krijgen. Ook zijn vriendin wees hem de deur. 56 sterren hadden hem waarschijnlijk beter gestaan.

Toch toonde de Brit deze week zijn tatoeage vol trots in een televisieshow. Het kan me niet schelen wat iedereen ervan denkt. Ik ben wie ik ben. Wie me niet mag, laat me maar met rust. De tatoeage is nog niet klaar. Mijn nek moet ook nog.”

De tatoeage was voor zijn vriendin de rede om hem te verlaten: “Vorige week vertelde hij me dat hij zijn gezicht vol zou tatoeëren. Ik dacht dat hij een grapje maakte, totdat hij de volgende dag laat thuiskwam.”

Op de vraag hoe zijn kinderen reageren wanneer papa hen ’s avonds komt instoppen kon de man nauwelijks iets zinnigs uitkramen. “Het is gewoon kunst“, was zijn verweer.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Britse werkloze laat gezicht tatoeëren (YouTube)

  1. tattoo voorbeelden

    Deze man zal zeker wel spijt krijgen. Het is ook niet eens mooi..

      /   Reply  / 
  2. Hahaha

    Jij krijgt ook spijt als je nog een keer op deze blog komt.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>