Beyonce gescheiden? Beyonce zwanger?

Twitter op hol. Gaat Beyonce scheiden? Is Beyonce zwanger? Wat is er toch aan de hand met Beyonce? In feite helemaal niets, enkel een paar gefrustreerde Justin Bieber fans, die verzinsels rondstrooien op Twitter.

Waarom de fans juist Beyonce moeten hebben is ons onduidelijk. Fans reageren heftig geëmotioneerd op de valse berichten. “Ze moeten die arme Beyonce met rust laten. Stel je voor dat iemand over jou zulke leugens verspreidt”, aldus een bericht op één van de fansites van de zangeres.

Maar de Justin Bieber fans weten wel degelijk hoe dit voelt, hun idool was al meerdere malen het slachtoffer van valse berichten. Zo weten we dat Justin Bieber het met zijn moeder doet, zijn fans slaat en drug gebruikt. De Bieber meisjes lijken hun eigen frustratie af te reageren en daarvan zijn Beyonce en haar fans het slachtoffer.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>