Ik zag twee beren… ijshockeyen (YouTube)

Bericht in de categorie dierenmishandeling nummer twee. Leren we op de kleuterschool al jaren dat beren broodjes smeren kunnen, nu blijken de beesten ook nog te kunnen ijshockeyen. Nu wisten we dit al wel een beetje, zie ons bericht van een jaar geleden.

Dat filmpje was dus redelijk fake, maar vandaag ontdekte wij de volgende video, die er al heel wat realistischer uitziet. Maar nog steeds hebben we twijfels over de echtheid van de beelden.

Het filmpje zou zijn gemaakt in het Tsjechische Jihlava. Meerdere bruine beren zijn daar met het Russische circus. Ze moeten kunstschaatsen en ijshockeyen en acrobatische toeren uitvoeren, zoals een handstand.

Geen pretje en de beren vinden er ook geen hol aan, dat lieten de beesten duidelijk merken toen ze vorige maand circusdirecteur Dmitry Potapov aanvielen en doodbeten.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>