Kinderen voor Kinderen eren Allah, PVV boos (YouTube)

En daar komt de PVV weer door de bocht. Waarschijnlijk heeft een partijgenoot van Wilders op een rommelmarkt toevallig de dvd van kinderen voor kinderen anno 1993 op de kop getikt. Toen hij de liedjes dvd van het Gooise kinderkoor echter aan zijn kinderen liet zien, deed hij een schokkende ontdekking. Het kinderkoor eerde niemand minder dan de Islamitische God Allah. In het liedje ‘baklava of rijstevla’ wordt maar liefst 27 ‘Allah Akbar’ gezongen. In de vertaling betekent dit ‘Allah is groot’, de veroveringskreet van de jihad.

Het is volgens de partij van Wilders de derde keer in korte tijd dat de publieke omroep kinderen probeert te bekeren tot de islam. De partij stelde onlangs ook al kamervragen over de islampropaganda in een peuterprogramma van Teleac waar kinderen door koning Koos werd verteld dat op het Suikerfeest iedereen snoepgoed krijgt. Ook was er recent het programma Koekeloere, eveneens van Teleac, waarin werd uitgelegd hoe kinderen aan Ramadan moeten doen.
“De multiculturalisten kennen geen enkele schaamte meer. Het multiculturele geloof is in de samenleving op sterven na dood, maar op de publieke televisie is het nog springlevend. En dat van onze belastingcenten”, aldus het vriendje van Wilders.
Een overdreven uitspraak over een kinderliedje van meer dan 16 jaar geleden, we verbazen ons dat de PVV niets beters te doen heeft en dat van onze belastingcenten!

facebook share facebook share

12 Reacties // Reageer

12 thoughts on “Kinderen voor Kinderen eren Allah, PVV boos (YouTube)

 1. FF7

  Echt wat doet de PPV nou voor goeds in ons land.

    /   Reply  / 
  1. joop

   De linkse kerk blijft ieder woord van Wilders onder de loop vergroten. Maar er wordt nog steeds in de mokeeen in N.L. tegen christenen en niet gelovigen haat gezaaid. Wij zijn wel allemaal snel vergeten van b.v. de moord op Theo van Gogh en vele anderen ,het is toch niet normaal in een democratisch land als N.L. dat sommige mensen die democratisch gekozen zijn of anders denkend ,dat die nog alleen met beveiliging over straat kunnen.

     /   Reply  / 
  2. Sander

   Ze doen heel veel goede dingen. Ze zouden nog veel meer goede dinen kunnen bereiken als die linkse bende in de 2e kamer eens zou luisteren. Nee, nee, het is niet alleen de islam waar ze over praten. Ook minimum gevangenisstraffen voor moord, verkrachting en andere afschuwelijke misdrijven. Daar gaat geen enkele partij in mee met de PVV. Ik zou wel eens willen weten wat jij ervan zou vinden als de moordenaar van jouw familielid na 3 jaartjes brommen weer op straat staat. Denk ook eens aan de PVV-inzet voor de ouderen. Jouw vader, opa of oma. Gevangenen hebben in dit land meer rechten dan de bejaarden in een bejaardentehuis. Denk daar maar eens over na!

     /   Reply  / 
   1. Roos

    Goed gezegd.

      /   Reply  / 
 2. Jana

  Gewoon mee lachen is het beste wat je kan doen.

    /   Reply  / 
 3. H.Schoots

  Enne… waarom mag: WIEN NEERLAND’s BLOED ( 100 jaar oud) niet meer gezongen worden op de scholen?
  Wie maakt er problemen over “Negerzoenen” en “zwarte pieten”? Juist ja de Vara Robin Hoods, hypocrieter kunnen we het niet maken.

    /   Reply  / 
 4. andy

  Dom,
  Dommer,
  Geert Wilders

    /   Reply  / 
  1. Sander

   Je had geen dommer antwoord kunnen geven……

     /   Reply  / 
 5. Jans

  niet teveel woorden aan vuil maken lijkt mij….

    /   Reply  / 
 6. Richard

  Wat doet de PVV nou goed is je vraag. Simpel.., Nederlanders zich weer thuis willen laten voelen in eigen land, want wij zijn de weg kwijt, zijn bang geworden om te zeggen wat we willen, mogen geen moppen meer vertellen, moeten echt op zoek naar Hollandse winkels in de oude volksbuurten van de grote steden, durven in die zelfde buurten ‘s avonds niet meer de straat op, zien schapen geslacht worden op de achterbalkons enz enz. De PVV zal zijn gehoor krijgen bij de eerstvolgende verkiezingen.., een meerderheid in de 2e kamer zal hun deel worden, op dat wij in vrijheid weer in ons eigen land kunnen doen en laten wat we willen, zoals we dat altijd gedaan hebben. En dan nog wil ik respect hebben voor de Islam en de Moslims, maar ik wil gewoon als Nederlander kunnen leven, zijn wie ik ben, en me weer thuis voelen in mijn eigen land, stad of buurt. Een ieder die dit wil bagataliseren woont zelf niet in bvb de Javastraat in Amsterdam. Een goede leerschool waarom Wilders zo populair is.

    /   Reply  / 
 7. jordy

  Wilders weer hoor

    /   Reply  / 
 8. Pietersen

  Citaat :” Een overdreven uitspraak over een kinderliedje van meer dan 16 jaar geleden, we verbazen ons dat de PVV niets beters te doen heeft en dat van onze belastingcenten!”

  Wilders accepteerd geen belastingcenten. Hij heeft nog nooit één cent aan belastinggeld ontvangen. Alles doet hij uit giften.

  Check eerst eens of je betrouwbare informatie schrijft voordat je iets publiceert!

  @ Sander : Helemaal gelijk!

  Nederland is inderdaad het land waar criminelen helaas alle rechten hebben…:(

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>