‘Geit verleidt boer tot seks’

Een ladderzatte 18-jarige boer op de Filippijnen heeft zich vergrepen aan een tweejarige geit van zijn buurman. Tijdens de daad werd de Fillippijn betrapt door de eigenaar, welke zwaar geschokt de politie belde.

Tegenover de politie verklaart de man echter dat hij geen schuld heeft aan zijn verkrachtingszaak: “Die geit heeft het zelf over haar afgeroepen, het is haar eigen schuld, die stond mij toch zo gijl aan te staren”, aldus de dader.

Het gruwelijke incident gebeurde zondag in de provincie Iloilo. Rogie Calamaan, zo heet de jongeman, was rijst gaan planten en had het na zijn werk op een stevig zuipen gezet.

Rogie geeft de feiten toe, maar zegt dat de geit hem heeft uitgelokt. Dat staat letterlijk in het politierapport. Omdat de geit niets van de opdringerige boer moest weten, heeft Rogie het dier gewurgd. De eigenaar van de geit zag het tafereel en is nog altijd in shock.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>