Vrouw bouwt zich om tot Egyptische dode mummie

Een vrouw uit het Engelse Brighton heeft 230.000 euro uitgegeven aan schoonheidsoperaties, haar doel is een gelijkenis te zijn met de al eeuwen morsdode Egyptische koningin Nefertiti.

Nileen Namita besliste 20 jaar geleden dat ze deze transformatie wilde doorgaan. Ze denkt namelijk dat ze in een vorig leven niemand minder dan koningin Nefertiti zelf was.

“Gedurende mijn kindertijd had ik voortdurende dromen over de koningin. Deze visioenen waren zeer intens. Ik kon zien waar ze leefde, ik zag haar slaven, haar kamers, het voedsel dat ze at… Hoewel ik de dromen aanvankelijk angstaanjagend vond, begon ik op te zoeken wat ze betekenden”, zo begon ze langzamerhand te beseffen dat ze naar eigen zeggen een reïncarnatie van Nefertiti was.

Wij zeggen, niet goed wijs, KOEKOEK! De vrouw heeft intussen acht neuscorrecties, drie facelifts, twee lipcorrecties, vijf oogoperaties en 20 kleine correcties achter de rug.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>