Sterrenmeisje Kimberly reclamestunt?

De geruchten blijven aanhouden, steeds meer aanwijzingen doen lijken dat de 56 sterretjes op het gezicht van de Vlaamse Kimberley Vlaeminck hartstikke plakplaatjes zijn. Een mediastuntje van de Vlaamse radiozender MNM.

Showbizzsite.be verdenkt dat MNM het verhaal heeft geregisseerd. Ook de website van De Standaard, clint.be en de facebookgroep ‘Fansite voor Kimberley ’56 sterretjes’ Vlaeminck’ delen deze verdenkingen.

De sterren op het gezicht van het meisje zouden namelijk verdacht veel lijken op de sterren in het logo van de zender. En de fameuze ‘Kimberlizer’, waarbij iedereen zijn eigen gezicht kan voorzien van 56 sterretjes, is gemaakt door reclamebureau Famous, ook toevallig het vaste bureau van MNM.

Ook vreemd is dat het meisje interviewaanvragen met buitenlandse media weigert, zelfs als ze daar 30.000 euro mee kan verdienen. Dat is drie keer het bedrag dat nodig is om de sterretjes te verwijderen.

Tot nog toe wil MNM directeur Peter Van de Veire geen commentaar geven. Een positieve stunt is het echter niet, veel Belgen vinden nu al dat er te veel aandacht naar de zaak gaat en dat het leven van het meisje verpest wordt. “Als MNM hier extra luisteraars door probeert te halen, dan zijn ze vér van een goede afloop”, aldus het Het Laatste Nieuws.

Is sterrenmeisje Kimberly een hoax?

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Sterrenmeisje Kimberly reclamestunt?

  1. Georgia

    Er is een hevige strijd aan de gang tussen reclamebureaus om het reclamebudget van MNM binnen te halen… zoek niet verder… stunt van Famous volgens mij.

      /   Reply  / 
  2. daisy hoste

    ik vind het schandalig hoe jullie allemaal dat meisje uitlachen!ze is jong en jonge mensen doen wel keer domme dingen!en het is dat meisje en die tatoeuerder die weten wat er gebeurt is.en dat kan dat ze van haar zelf is gevaln!want hij moet niet zo diep gaan.en kzou kik al nie binnen gaan hoe dak zie dat diene vent erruit ziet!toch nog iemand da bittje medelijden heeft met dat meisje!

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Best Hoax ’09: het Sterrenmeisje | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>