HEET: UFO invasie boven Londen

Code rood, echte ufo’s boven Londen, Derek Burdon heeft ze zelf gezien en gefotografeerd.

De veertigjarige believer kon zijn ogen niet geloven: “Ik dacht nog gewoon even de Big Ben en het reuzenrad op de kiek te zetten, toen er ineens een vloot vliegende schotels aan de horizon opdook.”

Twijfelen aan de man zijn hersencapaciteit hoeven we niet, meneer zweert dat de foto’s echt zijn en dat hij de boel niet loopt te bedonderen.

Maar hoe komt het dan dat de Big Ben nog niet is geëxplodeerd en zelfs het oerlelijke Londen Eye is ontsnapt aan de ufo aanval? Of dan toch dit misschien? Laat maar, Britse onderzoekers hebben verklaard dat de witte objecten weerballonnen zijn. Draai je dus nog maar rustig even om… Kan iemand even koffie halen?

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “HEET: UFO invasie boven Londen

  1. Jeroen

    “Laat maar, Britse onderzoekers hebben verklaard dat de witte objecten weerballonnen zijn. Draai je dus nog maar rustig even om… Kan iemand even koffie halen?”

    Natuurlijk zeggen Britse onderzoekers dat het weerballonnen zijn.
    En ik weet dat het voor deze journalist lekker belachelijk gemaakt wordt, want hier geloven “we” natuurlijk niet in. Can’t blame him.
    Maar of deze foto echt is, weet ik niet.
    Maar het is eerder “WEL WAAR”, dan en hoax!
    Iedereen moet weer eens echt op onderzoek uit en hun huiswerk gaan doen. En er dan achterkomen dat het toch iets anders aan de hand is in de wereld dan we denken ;)

      /   Reply  / 
  2. sjakie

    Aanval?

    Vraag me af of jullie ze wel helemaal op een rijtje hebben. “Zoals de waard is vertrouwd hij zijn gasten”, laten we het daar maar op houden.

    En op de vraag of er elders in het universum intelligent leven is, is het antwoord: er is elders in het universum gelukkig wél intelligent leven.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>