Ufo die windmolen molde, was vuurpijltje

“Het was bizar groot, gaf een oranje gloed en had tentakels, net als een octopus”, zo omschrijven lokale boertjes de ufo die vorige week zaterdag een windmolen ramde, hierbij werden twee wieken omgevouwen, een ander is nog steeds spoorloos weg.

Over de oorzaak van de crash wordt druk gespeculeerd, de meest geloofwaardige theorie is direct ook de meest ongeloofwaardige; het dorp fluistert over een octopus ufo, welk ander ding kan zo’n gigantische windmolen anders dubbelvouwen? Een vuurpijltje misschien?
Ondertussen doen Duitse onderzoekers autopsie op het stoffelijke overschot van de windturbine. Volgende week worden de eerste resultaten verwacht.

Voer voor believers en inderdaad, die keuvelen er gezellig op los. Kwamen ze van Mars? Was ET er ook bij? Is de Tower Bridge het volgende doelwit?

Toch zijn de lichtflitsen die de dorpsbewoners gezien hebben gewoon ordinaire vuurpijltjes, gekocht bij het tuincentrum. Een verslaggever van de Guardian ontrafelt het mysterie. De familie Bell, die twee kilometer verderop woonde, had iets te vieren. Opa werd 80 en daarom stak zijn kleinzoon een handjevol Romeinse kaarsen en een paar oranje lichtkogels af. “Het landschap is nogal plat, het vuurwerk was zeker ook in het naburige dorp te zien.” Niburu inpakken maar, mysterie opgelost, oranje ballen waren vuurpijltjes.

De volgende morgen zag opa de dubbelgevouwen windmolen, “Zouden onze vuurpijltjes erin gevlogen zijn?”, grapte de oude baas. Hop, weer een theorie erbij. Toch wijst de eigenaar van het windmolenpark dit complot af: “Absoluut onmogelijk.”

Was het dan toch een ufo? De herkomst van de lichtflitsen is bekend, maar welke Don Quichot heeft de windmolen zo beschadigd, of was het misschien een vliegende koe? We houden je op de hoogte!

Lees ook:
Octopus UFO crasht, windmolen stuk

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ufo die windmolen molde, was vuurpijltje

  1. margot andries

    jullie konden ook naar buiten gaan en in de auto stappen en de lichten uit laten en gevolgd hebben of jullie konden ook door het raam gekeken hebben. groetjes m.t

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Best hoax ’09: Januari houdt zich schijndood | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>