Beverwijk ziet ufo’s

Ze komen eraan! Dit keer lijken de marsmannetjes het Noord-Hollandse Beverwijk uitgekozen te hebben als nieuwe vestigingsplaats. Is het vanwege de Zwarte markt?

Afgelopen jaar is het aantal ‘Close encounters’ met buitenaardse wezens flink toegenomen. Schoteltjes, bolletjes, lichtflitsen, kopjes, de Beverwijkers zagen het allemaal en riepen burgemeester Han van Leeuwen op om actie te ondernemen.

De burgervader beloofde de brandweer in te zetten, maar de spuitgasten hadden het te druk met het maken van een ‘Una Paloma Blanca-afscheidsfilmpje’ voor collega Martin.

Kees Zwaan is één van de believers die het afgelopen jaar werd geconfronteerd met een ufo. Wanneer hij bij het NS-station in Beverwijk, foto’s maakte van een aantal oudere goederenloc’s. Tja, meneer is treinengek. Tijdens het inpakken van zijn camera zag hij echter iets raars in de lucht. “Het was een grote fel oranje bal, die kwam vanuit het noordoosten.”  Kees twijfelde geen moment en greep zijn camera om het vliegende voorwerp vast te leggen.

Kees is niet de enige ooggetuigen. Zijn buurvrouw beweert zelfs een vliegende kop en schotel te hebben gezien. Sindsdien zet de vrouw elke middag een extra pot thee. “Met een krakeling. Voor als ze toevallig langskomen.” Mevrouw de Lindt verheugt zich er al op.

Filmpjes
Kees Zwaan ziet ze vliegen, in de buurt van het station.

Zijn buurvrouw ziet een kop en schotel, sindsdien zet ze elke dag een extra pot thee.

De vrijwillige Beverwijkse spuitgasten hebben het veel te druk om in actie te komen.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Beverwijk ziet ufo’s

  1. André de Hooge

    Heerhugowaard ziet meerdere keren per week ufo’s!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>