Ufo’s onderweg naar Heerenveen

De lichtschijnsels die afgelopen dinsdag waargenomen werden in Amsterdam-noord, zijn geen ruimteschepen. En dat is jammer, want daar hadden we ons nu net zo op verheugd. Maar er is goed nieuws voor het Noorden van ons land, want dikke kans dat daar vanavond dezelfde lichtschijnsels zijn te zien.

De schijnsels zijn afkomstig van een bedrijf dat lichtshows verzorgt en zijn nieuwe zeer krachtige zoeklichten en draaiende skylights even aan een nieuwe klant wilde showen. Niks ufo’s dus, wel meldt het bedrijf morgen ook een lichtshow te geven in Heerenveen.

De lichtschijnsels in Amsterdam-Noord zorgde voor veel paniekreactie’s, van de lokale bewoners:

Ik reed gisteravond met mijn vriendin rond 20.15 op de ring Noord ter hoogte van de afrit Volendam toen wij 4 ronddraaiende lichten zagen boven de snelweg, dit duurde ongeveer 20 seconden daarna stopte het ronddraaien en zagen we 2 groepen van 2 lichten voor een seconde of 10 en daarna was het voorbij. Ik kon mij al bijna niet voorstellen dat mede weggebruikers dit ook niet hebben gezien.

Ik was gister op weg naar de Heineken music hall, we zaten in de auto en het de lucht was heel helder, dus was naar de sterren aan het kijken en toen zag ik opeens een fel licht ertussen, we dachten eerst dat het een vliegtuig was maar het ging met ons mee met een harde snelheid. Toen was het opeens weg, maar paar minuten later zagen we het van heel dichtbij op een lage hoogte, het was een soort driehoek achtig iets met blauwe, rode lichten, en ook 1 fel wit-geel licht, maar nu hing het gewoon stil in de lucht. We wisten echt niet wat we zagen!! Meerdere mensen moeten dit wel gezien hebben! Het was bij de parkeergarage bij de Heineken music hall.

Op dinsdagavond `25-11-08 om 19.00 uur heb ik het verschijnsel ook waargenomen vanuit mijn achtertuin en dacht ook aan licht stralen vanaf de grond. Ik woon in Oostzaan en het was duidelijk te zien, ik dacht deze lichtshow zal wel vanuit het Twiske opgevoerd worden.
Al moet ik wel zeggen voor een lichtshow als deze moet je wel een aardige techniek in huis hebben om dat wat vertoond is uit te kunnen voeren.

Lees ook: Code rood: Ufo’s boven Amsterdam Noord

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Ufo’s onderweg naar Heerenveen

  1. Pingback: Ufo‘s boven Assen | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>