‘Project X Wijbosch is een grap’

Via Whatsapp gaat in het Brabantse dorp Wijbosch op ‘t moment een uitnodiging rond voor een Project X-feest volgende week. Dat schrijft Omroep Brabant. Er zouden al meer dan 1000 aanmeldingen zijn en inwoners van Wijbosch zijn bang dat het net zo’n ellende wordt als in Haren twee jaar geleden. Maar nu hebben twee jongens laten weten dat ‘t allemaal Ć©Ć©n grote grap was.

De uitnodiging wordt verspreid via Whatsapp

Een woordvoerder van de gemeente heeft dat maandag aan Omroep Brabant laten weten. De politie is bij de twee grappenmakers langs geweest. Het zou niet hun bedoeling geweest zijn om voor ellende te zorgen en volgens de politie hebben ze niets strafbaars gedaan. De politie houdt wel in de gaten of het feest toch door dreigt te gaan.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>