Voedselexpert of toch niet?

Je bent een echte voedselexpert als je weet wat je eet. Zoiets zal het zijn, toch? Ik heb er niet zoveel verstand van , maar de echte kenners blijkbaar ook niet.Dit blijkt wel uit het filmpje waar de mannen van LifeHunters voedselexperts genadeloos te grazen nemen, met succes!

De voedselexperts kregen op de voedselbeurs in Houten allerlei lekkernijen voorgeschoteld die zogenaamd afkomstig waren van een culinair hoogstaand restaurant. Uiteraard was hier niets van waar, ze kwamen van de Mac Donald’s!

Bron: sxc.hu

Stuk voor stuk reageerden de ‘experts’ in het filmpje allemaal reageren positief op de vermomde Mac Donald’s hapjes. Ze vonden het allemaal veel ‘lekkerder’ en ‘puurder smaken’ dan de Mac Donald’s. Ondanks dat ik geen voedselexpert ben, zou ik dit wel merken. Ik ben namelijk een fervent Mac Donald’s liefhebber! Zou jij het ook in de gaten hebben als je stiekem een vermomde Mac maaltijd kreeg voorgeschoteld als culinair hoogstaand hapje?

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>