Pasgeborene heeft voet in hersenen

Een kersvers Amerikaans staatsburgertje is geboren met drie voeten, waarvan zich er één in zijn hersenen bevindt. De drie dagen oude Sam Esquibel was op het eerste gezicht kerngezond, maar had toch een lichte hoofdpijn. Op de MRI-scan was te zien dat hij een microscopisch kleine tumor in zijn hoofd had.

Wanneer het ventje geopereerd werd kwam er tot verrassing van de chirurg een volmaakte menselijke voet uit zijn hoofdje tevoorschijn. “De vondst van een dergelijk perfect gevormde structuur is uniek, ongebruikelijk en grenst aan het ongelofelijke”, aldus de opererend arts Paul Grabb. Hoe het gezwel heeft kunnen ontstaan is niet duidelijk. Het lijkt op een hersentumor, maar het zou ook best een foetus kunnen zijn.

Maar er is nog meer nieuws vanuit de Verenigde staten en de hersenpan. Op haar oude hersenscan zag een 42-jarige Pamela Latrimore tot haar verrassing de afbeelding van de heilige maagd Maria. Maar als ze had gezegd dat het een vagina was, hadden we haar ook geloofd.

De Amerikaanse, die aan kanker lijdt, bied haar wonderlijke hersenscan te koop aan op eBay. Zo wil ze haar torenhoge ziektekostenrekening betalen. De vrouw zegt te hopen dat de afbeelding van Maria een teken van God is en dat hij haar uiteindelijk zal helpen genezen.

Wij zijn verbaasd en sprakeloos, maar het kan vast nog gekker. Heb jij nu ook een interessante of wonderlijke tumor in je hoofd, laat het dan even weten!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer