Rubriek: Photoshop

Photoshop

Naaktfoto’s van Selena Gomez gelekt

Jahoor, Ebuzzd strikes again. De site voor satirisch nepnieuws bracht al geruchten over de zwangerschap van Selena in de wereld en nu zijn er volgens de site naaktfoto’s van Selena gelekt.

Lees verder...

Toch een Friends-reünie in 2014? Poster gaat weer viral

Eind vorig jaar ging deze hoax al rond, maar volgens The Epoch Times is het ook deze week weer aan de hand. Twitter hoopt massaal op een reünie-aflevering van de serie Friends. Er gaat weer een poster rond die de aflevering aan zou aankondigen.

Lees verder...

Raadslid D66 photoshopt zichzelf in het nieuws als getuige in Zoetermeer

Het is toch niet te geloven. Raadslid Willem Bos van D66 in Zoetermeer is nu al twee keer getuige geweest van een ongeluk op de Zegwaartseweg in Zoetermeer in een paar weken tijd. Maarja, we leven in het tijdperk van ‘Pics or it didn’t happen’, dus photoshopte het raadslid zichzelf even bij het ongeluk.

Lees verder...

Eerste screenshot van GTA5 voor PC is nep

Gamers zitten met smart te wachten op de release van GTA5 voor PC en daar spelen grappenmakers maar al te graag op in. Zo circuleerde er de afgelopen dagen een ‘screenshot’ van het nieuwe spel. De resolutie zou zo hoog zijn dat het echt om een screenshot van de pc-game zou gaan.

Lees verder...

Uitgelekte foto’s van Nexus 10 zijn nep

De foto’s van de nieuwe Nexus 10-tablet die deze week uitlekten, zijn waarschijnlijk nep. Dat meldt Evleaks. Bij de afbeeldingen werden ook specificaties gelekt, die wel heel veel op die van de Samsung Galaxy Note 10.1 lijken. Wie goed naar het plaatje kijkt, kan ook zien dat het een slechte photoshop is, aldus de site.

Lees verder...

Prorail wil fietsers dood hebben?!

Een bijzonder plaatje van verkeersborden bij een spoorwegovergang gaat rond op Twitter. Afzonderlijk van elkaar zijn de borden bij iedereen wel bekend, maar samen zorgen ze toch voor een vreemde combinatie. ‘Wil je blijven leven, wacht dan even’, is het ene bord. En dan daaronder het andere: ‘uitgezonderd fietsers’.

Lees verder...

Satellietfoto van Europa tijdens Nieuwjaar met vuurwerk van ‘NASA’ is nep

Hij is al meer dan tien jaar oud, deze hoax. En toch ging ‘ie ook dit jaar weer uitgebreid rond. “Wow, cool!”, twitterden veel Nederlanders. “Zo ziet Europa eruit van boven tijdens Oud & Nieuw!” Toegegeven, het is een prachtig plaatje. Maar het is echt niet een foto van vuurwerk tijdens de jaarwisseling. Ten eerste

Lees verder...