Rubriek: Gezondheid

Doritoszakken besmet met ebola!

Snackers zijn het afgelopen weekend gewaarschuwd voor chipszakken van Doritos. Ruim duizend zakken zouden besmet zijn met het gevaarlijke ebola virus. Dat is natuurlijk ontzettend balen als je net trek hebt in Doritos chips! Gelukkig voor de snackers – inclusief ikzelf- blijkt het om een hoax te gaan. Deze begon afgelopen zondag op de social

Lees verder...

Acht hoaxes over gezondheid

Gezond zijn wie wil dat nou niet, iedereen toch? Bij ziekte zoeken veel mensen hun heil op het internet, waar helaas een hoop onzin te vinden is over zogenaamde geneesmiddelen.

Lees verder...

Slechte adem verraad ziekte

Zo meldt de Dailymail. Een slechte adem, het lijkt een klein probleem wat met een beetje poetsen en mondspray te verhelpen is, maar er kunnen ernstige ziektes aan ten grondslag liggen.

Lees verder...

Met buikpijn naar de dokter…en thuiskomen met een baby!

Het overkwam de 24-jarige Clare Evans. Zo blijkt uit een artikel van Mailonline. Clare had hevige steken in haar buik, dus maakte ze een afspraak met haar dokter. De dokter vertrouwde het niet en adviseerde haar om naar het ziekenhuis te gaan, omdat hij dacht dat ze misschien een nierinfectie had.

Lees verder...

Ebola geconstateerd in Mali

In Mali is de eerste ebola besmetting geconstateerd. Een twee-jarig meisje is positief getest op het dodelijke virus. Wereldwijd heeft het virus al aan meer dan 4877 mensen het leven gekost. Toch is er nog hoop, want er zijn ook mensen die zijn genezen van ebola, zoals de 6-jarige Patrick en een verpleegkundige uit Texas.

Lees verder...