Rubriek: Beroemdheden

Lees hier alle berichten over beroemdheden die niet waar zijn

Waarom FKA Twigs Kristin Stewart niet in de buurt van Robert Pattinson wil

Het voormalig Twilight stel, was eindelijk in dezelfde ruimte tijdens de 2014 Hollywood Film Awards, maar dit was zeker niet te danken aan het nieuwe liefje van Robert Pattinson. Ongemakkelijk Een ‘reünie’ zat er dus niet in, aangezien FKA Twigs de huidige vriendin van Robert Kristin Stewart niet in de buurt wil hebben. Reden hiervoor?

Lees verder...

Justin Bieber zoent met man!

Justin Bieber doet hard zijn best om Selena Gomez terug te winnen, maar in tussentijd lijkt hij zijn vertier te zoeken bij de mannen. Op Twitter postte hij per ongeluk de verkeerde foto waarop hij met een knappe man aan het zoenen was.

Lees verder...

Robert Pattinson onthuld eindelijk zijn geheime kapsel!

Robert Pattinson wist zijn nieuwe kapsel lang voor iedereen verborgen te houden door het dragen van petten en mutsen, maar daar is nu een einde aangekomen. Opzienbarend Dit meldt Mailonline. Tijdens het La charity event werd Robert gesnapt met een zeer opzienbarend kapsel. Aan de voorkant valt er niet veel te zien, behalve dat hij

Lees verder...

Justin Bieber in de bajes?

Justin Bieber is een grote ster, maar ook hij moet zich net als ieder ander verantwoording afleggen voor zijn daden. Of in dit geval, die van zijn bodyguards.

Lees verder...

One Direction deelt hun nieuwe nummer..

One Direction heeft weer een nieuw liedje uitgebracht, namelijk het nummer ’18′. Speciaals voor de fans die het album al hebben pre-besteld bij Itunes, delen ze dit nummer. Uiteindelijk zullen ze in totaal vijf nummers met deze fans delen.

Lees verder...