‘Thais meisje is half slang en half mens door ziekte’

In Thailand zou een meisje wonen dat half mens en half slang is. Ze zou geen benen hebben, maar een slangenlichaam. Het artikel over het meisje en de foto gingen de afgelopen dagen viral op twitter en facebook. Dat meldt Intetnational Business Times.

Volgens World News Daily zou het 8-jarige meisje Mai Li Fay uit Bangkok in Thailand, een rare ziekte hebben: Serpentosis Malianorcis, ook wel bekend als de Jing Jing ziekte.

Maar volgens Hoax Slayer is het verhaal grote onzin. World News Daily bracht al eerder verhalen over een paard met het hoofd van een eend, gigantische kreeften die mensen aanvallen en een circusleeuw die had bekend dat hij vegetarisch was. De foto zou al een paar jaar over het internet zwerven. In april 2013 was er ook al een filmpje over het meisje, dat werd ruim 2 miljoen keer bekeken.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>