Toch een Friends-reünie in 2014? Poster gaat weer viral

Eind vorig jaar ging deze hoax al rond, maar volgens The Epoch Times is het ook deze week weer aan de hand. Twitter hoopt massaal op een reünie-aflevering van de serie Friends. Er gaat weer een poster rond die de aflevering aan zou aankondigen.

De poster is gemaakt door de 21-jarige Tom Charlie Thompson, die dus niets te maken heeft met de productie van Friends. Hij zei dat hij de poster gemaakt heeft, omdat een paar vrienden het ‘m vroegen. Hij heeft zijn excuses aangeboden voor ‘t feit dat veel mensen in de grap trapten.

Bron: twitter.com/tectomics

“Ik dacht dat ik alleen maar een paar likes zou krijgen op Facebook van wat vrienden. Het was nooit de bedoeling dat zo veel mensen ‘m zouden zien”, aldus Thompson. “De originele poster had mijn Twitter-naam erbij staan, zodat iedereen wist dat het niet echt was. Maar iemand heeft dat eraf gesneden en de poster verder verspreid.”

Hoax

De makers van Friends hebben in april 2013 laten weten dat er echt geen plannen zijn voor een reünie. Maar wie weet… Zou jij het leuk vinden als er een reünie-aflevering komt? Ik zou in ieder geval aan de buis gekluisterd zitten!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>