Raadslid D66 photoshopt zichzelf in het nieuws als getuige in Zoetermeer

Het is toch niet te geloven. Raadslid Willem Bos van D66 in Zoetermeer is nu al twee keer getuige geweest van een ongeluk op de Zegwaartseweg in Zoetermeer in een paar weken tijd. Maarja, we leven in het tijdperk van ‘Pics or it didn’t happen’, dus photoshopte het raadslid zichzelf even bij het ongeluk.

Raadslid Willem Bos was erbij. (Bron: deweekkrant.nl)

Willem Bos is er sowieso altijd als de kippen bij als er ergens wat aan de hand is in Zoetermeer.  Dat merkte Mark van der Molen op en hij maakte een mooi verzameling van de plaatjes. Zijn post is al ruim honderd keer gedeeld.

Dankzij Alexander Klöpping is Willem Bos nu werkelijk overal getuige van. Van de maanlanding bijvoorbeeld. Of het optreden van Miley Cyrus. De speech van Martin Luther King sloeg hij natuurlijk ook niet over. Ook is hij in Kiev, bij Obama en chillt hij met de Beatles. Voor wie Willem Bos ook bij zijn eigen feesten en partijen wil hebben: hier een transparant psd’tje.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>