Nieuwe Amerikaanse trend: Trek eens een apenpakje aan

We constateerde in de afgelopen weken al dat de mythische bigfoot vaker wordt gezien als ooit. Het ziet ernaar uit dat het rondlopen in een apenpakje een nieuwe trend is geworden. Wanneer het maar even mooi weer is halen veel Amerikanen hun harige kostuum uit de kast om in het bos de bigfoot uit te hangen.

Laten we even de balans opmaken van de afgelopen dagen. Harige bigfoot steelt fiets van kleine meisjes. Bigfoot steekt middelvinger op. Pubermeisjes bruut verkracht tijdens bigfoot expeditie goes wrong. Echte bigfoot duikt op uit bos. Jongetjes doden bigfoot met speelgoedpistolen. Amerikaan spot bigfoot, maar weet niet wat de bovenkant van zijn camera is en tot slot de bigfoot bloopertape. Dat wordt lachen!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Nieuwe Amerikaanse trend: Trek eens een apenpakje aan

  1. Pingback: De hype gaat door: Amerikanen spelen voor Bigfoot (YouTube) | Hoax

  2. Pingback: Amerikanen vinden voetafdruk Bigfoot (YouTube) | Hoax

  3. Pingback: SCHOKKEND: GIANT SPIDER ATTACKS (YouTube) | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>