Amerikanen vinden voetafdruk Bigfoot (YouTube)

Dat de mysterieuze grote Amerikaanse apensoort al lang is ontmaskerd als carnavalskostuum lijkt nog steeds niet tot iedere Amerikaan door te dringen. Twee bejaarde stuitte onlangs tijdens een zelfbenoemde Bigfoot-expeditie op een gigantische voetafdruk van 38 bij 20 centimeter. De mannen besloten een gipsafdruk van de afdruk te maken, waarin zij later tot hun eigen grote verbazing een de contouren van tenen ontdekken. De mannen noemen hun ontdekking het zoveelste bewijs dat de Bigfoot echt bestaat.

Wij wetten immers wel beter. In augustus vertelde apenexpert Jan van Hooff in HOAX.RADIO dat voetafdrukken in de sneeuw of bij nat weer afbrokkelen langs de randen. Een afdruk van een grote schoenmaat kan zo gemakkelijk anderhalf maal zo groot worden.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>