SCHOKKEND: GIANT SPIDER ATTACKS (YouTube)

Amerikaanse LOLZ!?hype bereikt hoogtepunt. Niet alleen de apenpakjes vliegen de plaatselijke feestwinkel uit. Ook de mysterieuze levensgrote spin die we kennen van de Australische ‘Giant spider hoax’ speelt inmiddels een figurantenrol in de één van de nieuwste Amerikaanse trends. Wij kunnen niet wachten tot deze hype overwaait naar Nederland, wij hebben ons apenpakje alvast besteld.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>