Bigfoot zegt twee keer kiekeboe (YouTube)

Het aantal Bigfoot waarnemingen reist momenteel de pan uit. Onlangs nog werd de groot uitgevallen aap gespot door een team paintballers, ook joeg het beest twee kinderen in doodsangst. Het mythische beest wordt deze zomer zo vaak gezien dat we gerust kunnen spreken over de Amerikaanse versie van ‘de poema van de Veluwe’ of de ‘Nijmeegse krokodil’.

De afgelopen dagen werd de Bigfoot weer tweemaal op video vastgelegd.

 

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Bigfoot zegt twee keer kiekeboe (YouTube)

  1. Pingback: Nieuwe Amerikaanse trend: Trek eens een apenpakje aan | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>