What the EHEC?

Eerst werd de komkommer als de schuldige aangewezen, ook de tomaat en de courgette bleven korte tijd in hechtenis. Maar de komkommer was onschuldig en de tomaat en de courgette kwamen maar toevallig langslopen. Het zit in vlees, koeien, varkens en kippen; die hebben ons in het verleden al vaker last bezorgd en hebben dus al een strafblad. Maar ook de kalfjes, biggen en kuikens hebben het niet gedaan.

Restaurant de Kartoffelkeller in Lübeck is de bron, eettenten met zo’n naam zijn sowieso niet te vertrouwen. Maar ook na de controle van het frituurvet en de koelkastrubbers door keurmeester Rob Geus is alleen maar vrolijkheid te melden over deze eetgelegenheid. Is het dan de taugé? Wij hebben dit onschuldig uitziende kiemplantje nooit vertrouwd. Maar na langdurig verhoor is ook de Chinese groente bij gebrek aan bewijs vrijgelaten.

Intussen veroorzaakt de EHEC-bacterie bij onze Oosterburen een ware genocide. Waarom kunnen we Osama en Mladic wel vinden en is een miezerige bacterie ons steeds te slim af? Verschuilt hij zich dan in fruit? Wij hebben bananen nooit vertrouwd en sinaasappels, met al die zogenaamde vitamines, daar moet iets achter zitten.

Moeten we tot in de eeuwigheid tienmaaldaags onze handen wassen? Met een mondkapje door het leven gaan? ’s Nachts badend in het zweet wakker worden omdat we dromen dat de EHEC-bacterie onder ons bed zit?

Zet de Navy Seals in, die wisten ook wel raad met Osama. Waarom doet Peter R. de Vries niets? Belooft de wereldvoedselorganisatie geen geldprijs aan diegene die de EHEC-bacterie ontmaskerd? Voor het internationaal strafhof met deze boosdoener! Het kan toch niet dat de mensheid zich uit laat roeien door een miezerige bacterie? Krijgt Harold Camping dan toch nog gelijk?

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “What the EHEC?

  1. Pingback: Olifanten dierenpark Emmen stijf van de EHAC | Hoax

  2. 4rx

    Restaurant de Kartoffelkeller in Lübeck is de bron, eettenten met zo’n naam zijn sowieso niet te vertrouwen. Maar ook na de controle van het frituurvet en de koelkastrubbers door keurmeester Rob Geus is alleen maar vrolijkheid te melden over deze eetgelegenheid. Is het dan de taugé

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>