Bin Laden lag al jaren diepgevroren in vrieskist

Complottheorie nummer twee, de enige rede dat Obama maandag de dood van Osama bekend maakte was om zijn eigen herverkiezing veilig te stellen en om Donald Trump een hak te zetten. Volgens een theorie is Osama al in 2004 door de Amerikanen vermoord en ligt de bebaarde talibanleider sindsdien diepgevroren en met ijspegels in zijn baard in de vriezer.

In Februari 2004 meldde de Iranese radio dat Osama Bin Laden door Amerikaanse soldaten was gevonden en geëxecuteerd. Het Pentagon ontkende het bericht destijds, in werkelijkheid zou het lichaam van Osama zorgvuldig zijn bewaard tot een moment dat het van pas zou komen.

De toenmalige president Bush had er zijn herverkiezing mee veilig willen stellen
, maar dat bleek niet nodig. Bij zijn aftreden schonk Bush het ijskoude lichaam aan Obama, die het nu als een duveltje uit een doosje tovert. Met het bekendmaken van de dood van Osama stijgt Obama weer in de peilingen, Donald Trump heeft voorlopig het nakijken.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Bin Laden lag al jaren diepgevroren in vrieskist

  1. Pingback: Osama Bin Laden leeft: alle complottheorieën | Hoax

  2. Pingback: What the EHEC? | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>