Robert Pattinson onthuld eindelijk zijn geheime kapsel!

Robert Pattinson wist zijn nieuwe kapsel lang voor iedereen verborgen te houden door het dragen van petten en mutsen, maar daar is nu een einde aangekomen.

Bron: sxc.hu
Opzienbarend
Dit meldt Mailonline. Tijdens het La charity event werd Robert gesnapt met een zeer opzienbarend kapsel. Aan de voorkant valt er niet veel te zien, behalve dat hij aan de zijkanten van zijn hoofd tot zo’n 7 centimeter boven zijn oren helemaal kaal is. Bovenop heeft hij zijn welbekende volle haardos, maar als hij zich omdraait dan schik je je kapot! De onderste helft van zijn haar is helemaal wegschoren, in het midden prijkt een ‘streepje’ haar.

Apart
Robert lijkt sinds zijn nieuwe vriendin FKA Twigs een andere weg te zijn ingeslagen, eentje die behoorlijk ‘kaal’ en ‘luchtig’ is. Grote kans dat zij een vinger in de pap heeft gehad in zijn nieuwe kapsel. Wie weet heeft zij wel zijn kapsel aangemeten! Over het kapsel kan ik maar één ding zeggen: apart maar ieder z’n ding.

Ook benieuwd naar zijn kapsel, kijk dan hieronder het filmpje waarin je het kapsel in volle glorie kunt bewonderen:

Wat vinden jullie van Robert’s nieuwe look, is het oké of kan hij nu beter alles eraf laten scheren? Laat het hieronder weten!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>