Justin’s drastische plan om Selena terug te winnen

Justin Bieber en Selena Gomez fans hoeven hun hoop op de hereniging van Jelena nog niet te verliezen.

Bron: sxc.hu

Ontvolgd
Ook al heeft Justin Selena ontvolgd op Instagram, dit zou volgens een bron juist een onderdeel zijn van het plan om Selena terug te winnen. En ja, wie kent de weg naar Selena’s nou beter dan naar haar ex Justin, die haar hart meerdere keren brak? Justin is inmiddels diep door het stof gegaan, maar tot nu toe zonder succes.

Bijbelstudie
‘Justin is onder de veronderstelling dat als hij Selena helemaal negeert, dat ze naar hem terug komt. Tot nu toe heeft niets anders gewerkt- bloemen sturen, extra lief zijn en het bijwonen van bijbelstudie in de kerk. Hij trekt alles uit de kast om indruk op Selena te maken, des te meer ze hem vermijdt’, zo onthuld de bron aan Hollywoodlife.com.

Ik ben benieuwd of het werkt of hij Selena’s hart weer weet te veroveren, mocht het lukken dan gaat er deze keer denk ik wel wat meer tijd overheen. Wat denken jullie, is er nog hoop voor Jelena?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>