Jennifer Anniston vergeeft eindelijk Brad Pitt en Angelina Jolie!

Het is inmiddels alweer jaren geleden dat Brad Pitt vreemdging met zijn toenmalig co-actrice Angelina Jolie tijdens de opnames van de film ‘Mr. and Mrs. Smith’. Maar pas toen Jennifer Anniston haar eigen geluk vond, kon ze de twee vergeven.

Bron: sxc.hu

Soulmate
Ja, het is Jennifer eindelijk zelf gelukt om te slagen in de liefde. Dit meldt Hollywoodlife. In haar verloofde Justin Theroux heeft ze haar soulmate gevonden, ze is nu gelukkiger dan ooit. Dit geluk heeft ze ook te danken aan haar manier van leven: onvergefelijke dingen vergeven en het vinden van innerlijke rust.

Vergevingsgezind
‘Ik ben vergevingsgezind in gesteld, dat ben ik echt. Ik vind het extreem belangrijk om te vergeven. Anders hoopt het zich op tot gif. Niet is erger dan dat.’ Aldus Jennifer. Het zijn wijze woorden van een vrouw die niet alleen door ex-man Brad maar ook door haar andere ex John Mayer werd bedrogen.

Nu maar hopen dat Jennifer en Justin eeuwig samen blijven. Wat denken jullie?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>