Sekstape strippende Marilyn Monroe: echt of nep?

In Spanje is een sekstape opgedoken van de twintigjarige Norma Jean Baker, de vrouw die later door het leven zal gaan als Marilyn Monroe. In het filmpje kleedt de blonde actrice zich uit voor een onbekende man. Het 8-millimeterfilmpje is in bezit van de Spaanse verzamelaar Mikel Barsa en duurt ruim zes minuten.

Het is een raadsel waar het pikante filmpje vandaan komt. De verzamelaar wil niet zeggen van wie hij het heeft gekocht. Op 7 augustus zal het filmpje per opbod worden verkocht. De Spanjaard verwacht dat de opbrengst zeker 50.000 dollar zal  zijn.

Maar niet iedereen wordt opgewonden van de expliciete zwart/wit beelden, kenners betwijfelen of de actrice in het filmpje wel echt Marilyn Monroe is. Zo constateert Scott Fortner, een Marilyn fan van het eerste uur, dat de actrice in het pornofilmpje een dikkere dijen en een buikje heeft, ook zou ze minder vrouwelijk zijn: “De kaaklijn van de vrouw in de film is duidelijk verschillend van die van Marilyn“, aldus de kenner.

Maar de Spaanse verzamelaar is vrij zeker van zijn zaak, Monroe onderging in haar carrière namelijk wel vaker een metamorfose. Zo deed ze enkele plastische operaties en schilderde ze een moedervlek op haar wang.

Nieuwsgierig naar een naakte Monroe?
Delen uit het filmpje zijn hier te bekijken, stel je er overigens niet te veel bij voor, het filmpje is onscherp, schokkerig en in zwart/wit. Maar als je dan toch kijkt, vertel ons gelijk dan even je bevindingen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Sekstape strippende Marilyn Monroe: echt of nep?

  1. Pingback: Tijdreizen kan echt alleen in stripverhalen | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>