Hoax history: Kennedy had relatie met Marilyn Monroe

In HOAX history een overzicht van de meest legendarische hoaxen uit de geschiedenis.

Het zou één van de best bewaarde geheimen van het Witte Huis zij, de liefdesrelatie tussen Marilyn Monroe en John F. Kennedy.

Deze foto die verschillende Amerikanen onlangs in hun mailbox vonden zou het gerucht ontrafelen en het uiteindelijke bewijs zijn. Kennedy en Monroe hebben een relatie, want foto’s liegen niet. Op het kiekje zijn Kennedy en Monroe te zien tijdens een intiem momentje.

De foto is overigens verre van echt, beelden liegen stiekem ook, de personages zijn look-alikes, en  het knutselwerk van de Engelse kunstenaar Alison Jackson en onderdeel van een tentoonstelling. Voor dezelfde expositie knutselde zij ook al de Engelse koningin op het toilet, Bush en Blair naakt in de sauna en Paris Hilton die samen met Monica Lewinsky de sigaar van Bill Clinton een vuurtje geeft. Of is dit laatste tafereeltje nu wel echt?

En dat was nu precies het gevoel dat de kunstenaar met zijn werk wil bereiken, je weet dat het nep is, maar twijfelt toch of een van de foto’s stiekem toch echt is. Bekijk nog meer exclusieve foto’s uit deze serie.

Meer grote hoaxen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Hoax history: Kennedy had relatie met Marilyn Monroe

  1. Pingback: Sekstape strippende Marilyn Monroe: echt of nep? | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>