Haai in het IJsselmeer, afgebeten surfplank gevonden

De mysterieuze ‘haai‘ in het IJsselmeer blijft maar opduiken. Gisteren ontdekten kinderen op het eiland Pampus een surfplank, die door een paar scherpe tanden lijkt te zijn afgebeten. Maartje Terwindt, bewoonster van het forteiland stuurde ons de foto toe.

In HOAX.RADIO vertelde visonderzoeker Erik Winter van IMARIS woensdagochtend dat de gefilmde haai onmogelijk echt kon zijn. Ook ontkende fortbewoonster Maartje Terwindt dat de grap door haarzelf bedacht was om publiciteit te genereren voor het nieuwe bezoekerscentrum op eiland Pampus. Wat er dan wel aan de hand is blijft een raadsel. Heb jij meer informatie over de mysterieuze haai, mail dan naar [email protected]

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Haai in het IJsselmeer, afgebeten surfplank gevonden

  1. Pingback: HOAX.RADIO woensdag op Radio 1 | Hoax

  2. Pingback: HOAX.RADIO woensdagochtend aflevering 2 | Hoax

  3. Pingback: ‘Haai in IJsselmeer valt tienermeisje aan’ | Hoax

  4. Pingback: HOAX.RADIO – samenvatting (YouTube) | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>