HOAX.RADIO woensdag op Radio 1

Twee woensdagochtenden van 4 tot 6 bij WNL

Ons vorige week gemist? Woensdag krijg je een tweede kans, dan zit uw hoax.blog.nl blogger weer twee uur lang achter de microfoon bij Radio 1. Aflevering 1 terugluisteren, dat kan natuurlijk ook,

Met de goedkeuring van omroep WNL presenteren we trots een dubbele pilot van ons eerste kindje: HOAX.RADIO. Daar hoort een persbericht bij.

PERSBERICHT

Hoe is het met de haai in het IJsselmeer? Voor de grap een dreigtweet versturen, mag dat? Kan je nu wel of niet door de tijd reizen? Zag een Amerikaans gezin echt een bigfoot? En hoe kreeg Zeeman het voor elkaar de modewereld om de tuin te leiden?

Zomaar wat nieuwskoppen van deze week. Als we ze allemaal moeten geloven, leven we in een bizarre wereld. Maar kloppen deze berichten wel? HOAX.RADIO gaat op zoek naar de waarheid achter de meest bizarre nieuwsgebeurtenissen.

Het programma is onthullend en spraakmakend. Diegene die de moeite neemt om vroeg op te staan (of tot laat op te blijven), zal als enige de gesprekken bij het koffiezetapparaat wel op waarheid kunnen schatten.

HOAX.RADIO is een experiment van hoax.blog.nl en omroep WNL. Het programma wordt bij wijze van proef tweemaal uitgezonden op woensdagochtend tussen 4 en 6 op Radio 1.

De weblog hoax.blog.nl bericht al drie jaar lang dagelijks over bizarre (on)waarheden in het nieuws. Regelmatig wordt de blog door de media als bron overgenomen, hoewel het dat meestal al te laat is.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “HOAX.RADIO woensdag op Radio 1

 1. Naamoryp

  Alles goed en wel F B, maar moet je daar nou persé twee zendmasten voor in de fik steken?

    /   Reply  / 
 2. Paul

  ik heb me dat eens een paar uurtjes bekeken op Schooners Hill Bar Cam.wat die amerikanen daar allemaal naar binnen stouwen in hun mond,logica hoe dik als dat volk is.velen zitten daar uren achtereen te schransen-het lijkt wel een scene uit een film.

    /   Reply  / 
 3. Paul

  gisteren hebben ze bij Schooners Hill Bar Cam,een man die zo dik van lijf was,en aan het schransen,omgevallen en afgevoerd met de bekende zwaailichten naar het mij leek gelijk naar het amerikaanse Kerkhof.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>