Alweer haai gefilmd in IJsselmeer

Dit weekend filmde Dennis van der Wiel tijdens een boottochtje op het IJsselmeer een haai. Hart van Nederland was de eerste die erbovenop dook. “Was de haai echt?”, vroeg de nieuwsrubriek zich af. We kregen er geen antwoord op, geen enkele ander nieuwsmedium pakte het bericht op.

Intussen zijn er op Internet nieuwe filmpjes en een foto van de vermeende haai opgedoken. Rob Toornstra filmde de haai vanaf de waterkant bij Muiden en zette hem zelf op Zie.nl. Ook stuurde hij een foto naar Nu.nl. Maar er is nog een filmpje Xxlielxx wist de raadselachtige vis tot wel heel dichtbij te naderen. Ook hij plaatste zijn filmpje zelf op Zie.nl. Hetzelfde filmpje staat ook op de site van AT5, alleen heet Xxlielxx nu ineens Toni Peteva en is de vermeende haai ineens een dolfijn. De filmpjes zijn op de verschillende sites al duizenden keren bekeken.

De media wil intussen maar niet toehappen. Eigenlijk is dat zonde, want de jongens proberen het zo goed!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Alweer haai gefilmd in IJsselmeer

  1. Pingback: ‘Enorme onbekende zeemonsters op bodem oceaan’ | Hoax

  2. Pingback: HOAX.RADIO vanaf woensdag op Radio 1 | Hoax

  3. Pingback: HOAX.RADIO morgenochtend op Radio 1 | Hoax

  4. Pingback: Haai in het IJsselmeer, afgebeten surfplank gevonden | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>