Wilma Nanninga meldt Jody Bernal dood

Het is zondagochtend in huize Nanninga. Wilma zit in haar roze duster en slurpt een glaasje jus de orange weg, ondertussen neemt ze de ochtend-tweets door: ‘Jody Bernal komt om bij ski-ongeluk’, staat er te lezen in haar timeline. Nanninga verslikt zich in haar sapje en haast zich naar haar laptop om een berichtje te typen. Het zal haar niet overkomen dat haar showbizzrubriek dit schokkende nieuws mist.

Enkele kilometers verderop ontwaakt Bernal uit zijn coma. Bij het carnaval gisterenavond heeft hij een fikse kater opgelopen, maar al zijn ledematen zitten er nog aan. Het bericht over het vermeende ski-ongeluk was een ordinaire hoax of zoals we dat tegenwoordig ook wel een Biebertje noemen.

Jody Bernal is slachtoffer van dezelfde fake-doodmelding als Eddie Murphy, Avril Lavigne en Charlie Sheen en zo wordt de Brabantse zanger dan toch eindelijk echt beroemd.

Met Wilma Nanninga gaat het intussen een stuk minder goed. De roddeltante is gestikt in haar jus de orange met vruchtvlees. R.I.P.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wilma Nanninga meldt Jody Bernal dood

  1. C.W. Heuckeroth

    “Borsten van Wilma Nanninga ontploft omdat ze naast de magnetron stond”. “Wie heeft de mascara van Wilma Nanninga gestolen ?(30 jaar geleden)”

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Doodgewaande Jody Bernal pislink | Hoax

  3. Pingback: Telegraaf Blundert: ‘Nicolette van Dam weer single’ | Hoax

  4. Pingback: Tiger Woods dood? #twitterpaniek | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>