Tiger Woods dood? #twitterpaniek

Is golfprof en vrouwenversierder Tiger Woods dood? Wie de geruchtenstroom op twitter volgt denkt van wel. Volgens een nieuwsartikel zou Woods omgekomen zijn tijdens een vakantie op een exotische bestemming. Hij werd dood in zijn luxe vakantievilla aangetroffen. Zeer waarschijnlijk is hij gestorven aan een natuurlijke dood.

Tiger is echter kerngezond en springlevend, het artikel over zijn dood is schaamteloos nep en van dezelfde makers als de doodverklaring van Jody Bernal.

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>