Telegraaf Blundert: ‘Nicolette van Dam weer single’

S.I.N.G.L.E. = (S)tress (I)s (N)ow (G)one (L)ife’s (E)asier”, twitterde Nicolette van Dam vanmorgen. De tweet was voor een redactrice van de Telegraaf de aanleiding om de volgende conclusie te trekken: Nicolette is weer single.

“Het lijkt erop dat Nicolette van Dam en Bas Smit een punt achter hun relatie hebben gezet”, stond er nog geen uur later op de site van de Telegraaf . De ijverige redactrice lijkt zo in haar nopjes met haar scoop, dat ze niet de moeite had genomen de presentatrice even te bellen. Dat de conclusies van de redactrice nogal voorbarig waren blijkt al snel.

Ooooohhhh lees nu direct op Telegraaf dat ik single zou zijn, maar ben ik NIET! Hahahahaha #allesbehalve”, twittert de blonde presentatrice. “Wilde de singles alleen maar een hart onder de riem steken! ;-) ”, besluit ze.

De redactrice heeft haar artikel inmiddels weer van de Telegraaf-site verwijderd. We hopen voor haar dat chef Wilma Nanninga de misser niet heeft ontdekt. Via Google is het artikel nog wel te vinden.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Telegraaf Blundert: ‘Nicolette van Dam weer single’

  1. Pingback: ‘Hans Kraay jr. vindt vergelijking met Anders Breivik wel best’ | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>