1 APRIL: Wilders heel geen neger, deel II

We moeten bekennen, deze hoax gaat diep! Hulde aan de makers van weblog ‘de verwarde man’, welke eerst alle media meekregen met het volkomen bullshit ‘Wilders was de neger van Venlo’ verhaal. De weblog heeft voor de tweede keer alle HOAX roepende media als Geenstijl en ondergetekenden er keihard in laten lopen. De hoax, is ook alweer een hoax.

Gisteren stond op het weblog te lezen dat deze werd bijgehouden door groep 8 van de Jenaplan basisschool De Carrousel in Gouda. Een mooie canard voor Geenstijl, want wie wil er nu niet scoopen dat het Algemeen Dagblad in de verzinsels trapt van een schoolklas groep 8.

Maar dat is dus ook niet waar! Maar wat is er dan nog echt? De school bestaat. Evenals het project ‘De Media’. Maar daar houdt het ook zo’n beetje op. Willen de bedenkers van deze ultieme aprilgrap zich even melden, jullie maken grote kans op de ‘Boter en Suiker-Award’ voor de beste Aprilgrap 2010!

Lees hier de uitgebreide analyse van de grap

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “1 APRIL: Wilders heel geen neger, deel II

  1. Pingback: AD denkt dat Wilders een neger is | Hoax

  2. Pingback: 1 APRIL: Beste aprilgrap 2010 (Top 10) | Hoax

  3. Pingback: Boter en Suiker award toch uitgereikt | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>