Belgen zien weer zwarte panter

Waar we in Nederland al jaren niet meer intrappen, daar laten Belgen zich nog steeds door beetnemen. Voor de zoveelste keer binnen niet al te korte tijd zien de Belgen weer zwarte panters lopen. De zwarte panter, is nu opgedoken in Luxemburg. Een vrouw zag het dier afgelopen weekeinde in een industriegebied in Bascharage.

En omdat de Belgische politie niet beter weet nemen ze de melding uiterst serieus. Het bosgebied wordt inmiddels met behulp van een helikopter en honden doorzocht, maar uiteraard werd de panter niet gevonden.

De opmerkelijke meldingen over de panter begonnen op 24 augustus. Wandelaars zagen een ‘grote kat’ in de bossen van Meurthe-et-Moselle in het noorden van Frankrijk. Er werden zelfs pootafdrukken gevonden. Daarna kwamen nog een stuk of tien meldingen uit de buurt binnen.

In Nederland weten we al jaren dat een vermeende loslopende panter of poema uiteindelijk altijd een groot uitgevallen kater blijkt te zijn.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>