Komkommerpoema duikt op in België

Eigenlijk is de komkommertijd al voorbij, maar bij onze Zuiderburen blijkt deze nog even duren. Bij gebrek aan nieuws bericht een Waalse krant deze week over een zwarte panter of poema in de Belgische bossen.

In Habay, een plaatsje in Belgisch Luxemburg, hebben drie wandelaars dinsdag een zwarte panter gezien. Het roofdier werd ook opgemerkt in de naburige Franse gemeente Longwy.

Enkele dagen geleden werd nog gedacht dat het om een verzonnen beest ging, maar de Waalse afdeling voor Natuur en Bos bevestigt nu het verhaal van de getuigen. De burgemeester van het plaatsje in de Belgische Ardennen raadt wandelaars af om alleen in het bos te gaan. En heeft de jacht op het dier is alvast geopend.

We geven de Belgen nog een week, dan zijn ze er vast eindelijk achter dat de waargenomen panter ook nu gewoon weer een groot uitgevallen kat is.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Komkommerpoema duikt op in België

  1. Pingback: Belgen zien weer zwarte panter | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>