Code rood: Ufo’s boven Amsterdam Noord

De afgelopen weken zijn ze aan de overkant van het Amsterdamse IJ in de ban van vreemde lichtbollen. De eerste verdenking ging uit naar –hoe stigmatiserend- de  Chinese geluksballon. Maar nu is een lokale verslaggever ook op het spoor van de marsmannetjes en gelukkig had hij zijn handycam mee.

Hiermee filmde hij enkele lichtbollen, die onafhankelijk van elkaar bewogen. En de verslaggever is niet de enige Amsterdammer die ze zag vliegen.

“Ja ik heb ze vandaag ook gezien, zo rond kwart voor vijf. Ik ging ervan uit dat het verlichting, die vanaf de grond de lucht in scheen, was. Allemaal ronde lichtpunten die in een cirkel draaiden. Het kwam uit de richting van de Klaprozenweg.”

“In woon langs het IJ en heb de lichtbundels vanavond ook gezien. Eerst dachten mijn vrouw en ik aan laserlicht, maar dan moet je de lichtbundels van onder zien opkomen. Dat was niet het geval.”

“Ook wij hebben deze verschijnselen gezien, het leek op een vuurbol met een paddestoel achtig dak er op, het trok langzaam over ons huis, om zich daarna met grote snelheid te verplaatsen van laag naar hoog, soms hing het even stil, en opeens was het ook weer weg.”

En dit was nog maar een kleine greep uit de tientallen reacties die er op het bericht kwamen. Wij tellen af, want na deze afbeeldingen van topless Ufo’s kunnen wij alleen maar heel erg enthousiast zijn op de komst van de marsmannetjes, of eigenlijk marsvrouwtjes.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Code rood: Ufo’s boven Amsterdam Noord

  1. Pingback: Ufo‘s boven Assen | Hoax

  2. hans

    dat zijn lazerstalen!!
    hahaahahah

      /   Reply  / 
    1. hans

      lazertralen :)

        /   Reply  / 
  3. hans

    lazerstralen :) jeeeeeeee

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>