Ufo‘s boven Assen

Na een tussenstop in Amsterdam-Noord en Heerenveen, wordt de buitenaardse invasie vanmiddag in het Drentse Assen verwacht. Want marsmannetjes houden van Drente en vooral van Assen. Om de hunebedden, kilometerslange heidevelden en heldere vennen. En ze komen in vrede: “Ik voel dat deze wezens een hoge mate van liefde in zich dragen. Ze zijn verder in hun ontwikkeling en ze proberen ons te helpen”, aldus Minke een rasechte Drente.

Minke heeft al veel van de buitenaardse wezens geleerd en is helemaal in love: “Ze hebben mij laten zien dat de wereld anders in elkaar zit dan wat ons wordt wijs gemaakt op school en door de media. Zo slecht kan het dan toch niet zijn? Een beetje liefde kunnen we allemaal wel gebruiken, buitenaards of niet.”

Het is duidelijk dat Assen aan het eind van de dag massaal uitloopt om ET en zijn kompanen te begroeten. De feesttent is al opgebouwd.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>