Aliens knapper dan gedacht, topless foto’s gevonden

Als we de foto’s mogen geloven zijn alle Aliens foeilelijke schepsels. Meestal hebben ze overal lelijke bulten, rare ovale hoofden en een gerimpelde huid. Ook de waarnemingen van Youtubsmurf winnen al geen misstitel. En wij krijgen al massaal rillingen als er weer een of andere freak beweerd seks te hebben gehad met deze creeps. Maar het tegendeel is nu bewezen!

Alien believer Jonay Bacallado heeft afbeeldingen vrijgegeven van zijn meest recente waarnemingen. Op de afbeeldingen staan beeldschone wezens in strijdhouding afgebeeld. En ze zijn naakt, nou goed: ze zijn topless.
Het gerucht gaat dat Jonay de buitenaardse babes heeft overgehaald om te figureren in de nieuwe Hollywoodproductie ‘Avatar’. Maar Jonay spreekt deze geruchten tegen: “De wezens op de afbeeldingen zijn alleen voor privégebruik”. En dat kunnen wij hem niet kwalijk nemen, maar wij zijn wel stinkjaloers.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>