UPDATE: Reactie bedenkers polaregaatdoor.nl: ‘We hopen winkels en banen te kunnen redden’

Al de hele dag wordt er druk getwitterd over polaregaatdoor.nl. Op de website is een ‘embargo’-bericht te lezen, waarin staat dat de sluiting van de boekenwinkels onderdeel was van een groter plan. Er komt volgens de site namelijk een soort ‘lifestyle’-concept waarbij boeken kopen een hele beleving wordt.

Bron: sxc.hu

Twitterend Nederland was het snel eens: hoax! Maar maandagmiddag stuurden de makers van polaregaatdoor.nl een verklaring naar hoax.blog.nl. “Wij betreuren het dat Polare door knullig management dreigt te verdwijnen en hopen met frisse ideeën de winkels en banen van het personeel te kunnen redden. Met ‘n groet, Maarten en Tim, OneDayFly.”

Maarten van den Heuvel en Tim Gouw zijn druk aan het twitteren om ervoor te zorgen dat de site opgemerkt wordt. Overigens heeft Polare laten weten dat zij niets met de site polaregaatdoor.nl te maken hebben.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>