Meisjes trouwen met kikkers

In het Indiase dorp Pallipudupet zijn twee kinderen in het huwelijk getreden met twee kikkers. En niet omdat ze geloofde dat deze groene slijmerige beesten, na de eerste zoen zouden veranderen in een mooie prins

De twee meisjes werden aan de kikkers uitgehuwelijkt, omdat de dorpsbewoners geloven dat dit hen zal beschermen tegen onheil. Een huwelijk met een kikker is in India blijkbaar dus niet zo uitzonderlijk.

Het is niet de bedoeling dat de meisjes na de ceremonie, ook gaan samenwonen of seks hebben met de kikker. De beestjes worden na de eerste zoen snel weer losgelaten in een plaatselijk moeras.

Is deze dierenmishandeling harde werkelijkheid of een mooi sprookje? Wij houden het nog even op het laatste. Een groot verdacht detail is dat de meisjes in de verschillende nieuwsberichten telkens een andere leeftijd hebben. Zo zijn de meisjes volgens de Belgen 7 jaar, en volgens de Indiase pers net 18 geworden.

De grootste hoax en broodje aap verhalen, lees je elke dag op hoax.blog.nl

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Meisjes trouwen met kikkers

  1. André de Hooge

    Zou ik ook doen!!!

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Vrouw trouwt met zichzelf | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>