Vrouw trouwt met zichzelf

BRIDE-IIIIwaarofnietwaarEen 30-jarige vrouw uit Taiwan heeft op haar Facebook aangekondigd met zichzelf te trouwen. Chen Wei-yih doet dit bij gebrek aan een geschikte partner. De receptioniste organiseert binnenkort een groot huwelijksfeest, welke ruim 4000 euro gaat kosten.

“30 jaar is een prima leeftijd voor mij. Ik ben in goede vorm maar ik kan geen partner vinden dus wat kan ik doen?”, vertelt de gelukkige bruid aan persbureau Reuters.

Eerst leek de moeder van Chen de bruidegomloze bruiloft te willen dwarsbomen. Maar gaandeweg wende ze aan het idee dat haar dochter met zichzelf zou trouwen.

Met een man trouwen kan Chen trouwens nog steeds, het huwelijk kan niet officieel geregistreerd worden, dus als de Taiwanese alsnog iemand tegen komt, kan ze daar gewoon mee trouwen.

Groot is deze kans niet, in Taiwan is een groot tekort aan mannen. In een enquête geeft ook twee vijfde van de Taiwanese vrouwen aan dat ze beter af is als vrijgezel. En trouwen met een kikker kan overigens altijd nog.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vrouw trouwt met zichzelf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>