Management Justin Bieber: ‘Tweet over pensioen was écht een grap’

De tweet waarin Justin Bieber schreef dat hij zou stoppen met zingen, was echt een hoax. “Mijn geliefde beliebers, ik ga officieel met pensioen”, slingerde het tieneridool op Kerstavond de wereld in. Biebers management heeft aan The Wall Street Journal laten weten dat Bieber ‘honderd procent zeker’ niet stopt met zingen. Dat meldt Nu.nl.

Meteen na de tweet werd al getwijfeld over hoe serieus Bieber was. Hij had namelijk kort daarvoor ook al in een radio interview gezegd dat hij zou stoppen, maar kort daarna nuanceerde hij dat weer.

Bron: sxc.hu

“Justin is een hardwerkende 19-jarige die liever zou zien dat de media meer aandacht besteden aan zijn recente liefdadigheidswerk in de Filipijnen dan aan zijn zogenaamde pensioen”, aldus zijn manager tegen de krant.

Bieber wilde met zijn ‘pensioentweet’ reageren op een serie ‘overdreven en onware’ berichten die de afgelopen tijd in de media verschenen over hem. Volgens zijn management konden zijn grootste fans weten dat de tweet een grap was, omdat hij ze aansprak met het woord ‘geliefde’.

Niet gepland

Volgens het management was de tweet toch geen geplande actie. “Het was gewoon weer een voorbeeld van iemand die onder een microscoop leeft”. Over Bieber werd onder meer geschreven dat hij het bed deelde met een Braziliaanse pornoster. Ook zou hij uren hebben doorgebracht in een bordeel in Rio de Janeiro.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>